Essence Training Center: Leer En Ontwikkel

Essence Academy: Je Gids Naar Succes

 

Wil je meer uit jezelf halen, contra productieve patronen doorbreken en leren te realiseren wat echt belangrijk voor je is? Dan is het allereerst belangrijk om je eigen zelfkennis te vergroten. Je zal moeten inzoomen op jouw leven, zodat jij helder krijgt waar je naartoe wilt, wat je nu tegenhoudt en hoe je dit kunt oplossen.

 

De persoonlijke trainingen van Humanication bestaan uit een traject wat je doorloopt. Allereerst begin je met de Essence. Tijdens de Essence Training krijg je een helder beeld van jouw leven, waar je naartoe wilt en hoe dit te bewerkstellig is. De vervolg training van de Essence is de Source. Tijdens de Source Training ga je meer de diepte in waardoor je in elke situatie in je jouw kracht bent, ongeacht de omstandigheden.

 

Essence Cursussen: Leer, Groei, Bloei

 

Tijdens de Source in Life leer je om alle geleerde effectiever toe te passen. Tijdens de Beyond Doubt training ontwerp/herschrijf je jouw eigen toekomst. Bekijk hieronder welke training voor persoonlijke ontwikkeling bij jou past! .

 

Humanication (voorheen Essence Trainingen) biedt oplossingen om een gelukkig en succesvol leven te creëren. Het is onze missie om persoonlijke ontwikkeling leuk, krachtig, duurzaam en voor iedereen beschikbaar te maken. Onze trainingen hebben al voor ruim 35.000 mensen -persoonlijk en professioneel- verschil gemaakt. Gebruikmakend van Cognitieve Ervaringsleer (CBT). Dit betekent dat: je zelf mag bepalen waaraan jij wilt werken; je hoofdzakelijk gaat leren door ‘doen’ (en dat is genieten!); je al het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk; én dat al jouw bereikte resultaten blijvend zijn.

 

Essence Cursussen: Bouw Aan Je Kennis En Vaardigheden

 

We stimuleren je graag om meer uit jouw leven te halen! .

 

Je gaat tijdens de training voor persoonlijke groei inzoomen op jouw leven, zodat jij helder krijgt waar je naartoe wilt, wat je nu tegenhoudt en hoe je dit kunt oplossen. De alledaagse thema’s die in de training aan bod komen zijn onderbouwd met gebruikmaking van Cognitieve Ervaringsleer (CBT) en jij bepaalt helemaal zelf waar je aan wilt werken.

 

Essence Academy: Je Reis Naar Excelleren

 

Individuele training – Het is een individuele training, gegeven in een groep, zodat je kunt leren van anderen én zelf voor het maximale gaat in jouw eigen ontwikkeling. Praktisch – De trainingen zijn zeer hands-on en praktisch. Je krijg effectieve handvatten die je gelijk in jouw dagelijks leven kunt en zult toepassen.

 

Professioneel – Onze trainers zijn intern opgeleid en hebben jaren (trainings-)ervaring voordat ze als trainer worden beëdigd. Velen van hen geven daarnaast trainingen in het buitenland. Aanmoediging en ondersteuning – Doordat je met meerdere mensen samen leert ontstaat er een spontaan supportsysteem. De Essence training start op woensdag en eindigt op zondag.

 

Essence Amsterdam: Je Startpunt Voor Groei

 

Bij registratie van een pakket met zowel de Essence als Source training, geldt een korting van €260,-. Het totale pakket kost €2.330,- inclusief BTW. Er zijn ook kortingspakketten met Source en Beyond Doubt of Make it Work en een studentenkorting, informeer op kantoor naar de mogelijkheden.

 

Van kinds af aan willen velen van ons graag alles perfect doen, terwijl we toch vaak het gevoel hebben dat ondanks onze inspanningen, succes uitblijft. We zoeken vaak bevestiging bij anderen en streven naar het voldoen aan de verwachtingen van familie, vrienden, het schoolsysteem en de maatschappij. Wat zou er gebeuren als je niet langer bang was voor de mening van anderen? Wanneer de goedkeuring van anderen belangrijker wordt dan je eigen mening, kom je in de knel te zitten.

 

In de huidige tijd, waar het ‘Insta-perfecte plaatje’ en het ‘ideaalbeeld’ lijken te overheersen, voelt de druk om aan deze normen te voldoen steeds groter. Dit kan resulteren in het gevoel dat je nooit helemaal voldoet en niet gezien wordt voor wie je werkelijk bent. Maar ligt de lat werkelijk hoger door anderen, of is er iets wat je aan je eigen onzekerheid kunt veranderen? Het ontwikkelen van een gezond gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen, waarbij je niet afhankelijk bent van externe bevestiging, is sneller te bereiken dan je misschien nu voor mogelijk houdt.

 

Van je vrijheid. De eerste twee dagen van onze Essence training staan in het teken van zelfbeoordeling en trouw zijn aan jezelf. Hierdoor krijg je diepgaand inzicht in je relatie tot anderen en hun relatie tot jou. Je krijgt meer inzicht in je gedragspatronen door het toepassen van de unieke trainingsmethode, Cognitieve Ervaringsleer (CBT).

 

Essence Academy: Je Reis Naar Excelleren

 

Essence Coaching: Persoonlijke Begeleiding Voor Je GroeiEssence Amsterdam: De Stap Naar Grotere Dromen

Je zult ontdekken dat je zonder voortdurende twijfel authentieke keuzes kunt maken, ongeacht de mening van anderen. Je zult leren om jezelf te waarderen en te genieten van je persoonlijke successen. Tijdens de Essence processen zul je soms verrast zijn door je eigen gedachten en gedrag, maar je zult ook leren hoe je controle kunt uitoefenen over deze gedachten en jezelf kunt herpakken wanneer dat nodig is.

 

Wil je meer ontdekken over wat de Essence training voor onze website jou kan betekenen? Tijdens onze inspiratieavonden (online of live) kun je zelf de waarde van ervaringsgericht leren ervaren en al je vragen beantwoord krijgen. Je bent van harte welkom! .

 

We zijn verbaasd dat dit soms naar boven komt. Essence is een bedrijf dat trainingen levert die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Er werken 25 mensen waaronder een aantal trainers in dienstverband en in associatie. Wij stimuleren individualiteit en persoonlijke groei om jouw passies en dromen te realiseren. En zullen geenszins zeggen ‘dit is de manier’ of een ander nooit iets opleggen.

 

Essence Training Center: Ontdek Je Mogelijkheden

 

In principe is dit geheim en mag geen enkele cursist informatie over de trainingen naar buiten brengen. Ze dienen een geheimhoudingsverklaring te tekenen. Niet iedereen houdt zich daar echter aan en uit verschillende verhalen is een reconstructie opgesteld. Mensen die hierop aanvullingen hebben worden hierbij uitgenodigd hun respons te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

 

Overigens begint het hele gedoe met Essence, dan Source, Challenge en Training-for-Success. Algemeen: doe je toch de trainingen, spreek dan goed af met je naasten wat te doen in geval van nood. Je mobiel moet uiteraard steeds uit zijn. Er is wel een noodnummer, maar daar staat een bandje aan.

 

Door alle opwinding en euforie voel je dat niet en ga je vervolgens autorijden dan gedraag je je als iemand die teveel alcohol gedronken heeft, levensgevaarlijk dus. Je tekent voor geheimhouding en voor eigen verantwoordelijkheid van de gevolgen van de trainingen. Met andere woorden: je mag niemand iets vertellen en als het ergens misgaat met jou is dat voor eigen rekening.

 

Essence Academy: De Springplank Naar Succes

 

"Grungies": zijn zaken waar jij een hekel aan hebt, of waar je bang voor bent. "Foolstheater: als een idioot op zo veel mogelijk verschillende manieren van de ene kant naar de andere kant van het zaaltje rennen. "Beadsgame": met houten bolletjes waar je een figuur mee moet maken. "Closed Eyes Dancing": met gesloten ogen op toepasselijke muziek dansen "Tarzan & Maryloe": de vrouwen spelen Tarzan en de mannen zijn Maryloe.

 

Dit wordt uit je getrokken door keihard een heleboel keer achter elkaar "what do you want" tegen je te schreeuwen en als je niet het juiste antwoord geven wordt er steeds "bullshit" tegen je geroepen. De tweede keer dat WDYW gespeeld wordt moeten mensen tot het "niets" gebracht worden: dat als jij er niet bent, er niets is, dus dat jij de wereld om je heen helemaal zelf kunt maken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Essence Training Center: Leer En Ontwikkel”

Leave a Reply

Gravatar